INKOMMET no 1


INKOMMET no 2


INKOMMET no 3


INKOMMET no 4


INKOMMET no 5


Gårdagens äventyr!

...resulterade i en full last hem! Vi var nämligen ner bjudna på vin å mat till ett nytt inredningsmärke i Malmö. Vilken lyckoträff....helt underbart! Så det blev en full bil hem med finfin keramik, puffar, toffsar, bord och annat! Låt er inspireras!!!

DAGMAR - Nyheter hos oss!

...denna underbara klänning, såå fint draperad och en underbar kvalité. Pris 1495 kr, kom idag! Välkomna!

NYTT i butiken!

...Lisa Bengtssons A4 illustrationer kom in idag. Tolv olika motiv, pris 90 kr/st.. Såå fina! Vi fick även in de större illustrationerna för 199 kr/st. Välkomna till oss! OBS! Idag skall vi stänga 13:30 pga vindrickande, matätande å titt på nytt inredningsmärke;-)! Hoppas ni har överseende med det! Men annars har vi öppet precis som vanligt, Mån-Fre 10 - 18, Lör 10 - 15!

Bag-in-Box

...idag anlände den efterlängtade lila vinboxen i plåt ifrån House Doctor. Blir din för 399 riksdaler! Och vi fick såå klart mer inredning ifrån dem idag... sååå VÄLKOMNA!

News i Fru Modig Huset!

...denna fina väggförvaring..så fin! Över ett skrivbord eller i hallen eller varför inte som här.. Låt fantasin flöda!

Royal Republiq

...idag hade vi på Fru Modig fint besök av Christian ifrån Royal Republiq...såå nu har det köpts in riktigt fin skor till Herr/Dam till våren 2012. Najs!

NEWS!

Motiveringen till Guldknappen lyder: 2011 års Guldknappenvinnare vänder sig till en generation av inflytelserika kvinnor, yrkeskvinnor som värdesätter kvalitet och hållbarhet men absolut inte vill känna sig tråkiga. Från en kofta inspirerad av en omtyckt farmor har de lyckats utveckla en hel kollektion som erövrat svenska kvinnor och nu väntar världen. Juryn har imponerats av hur företaget föredömligt lyckats förena miljöetiskt tän­k­ande med hög modegrad. Den trettionde Guldknappen går till Dagmar, ett modernt företag som vänder sig till den samtida kvinnan med koll.

DAGMAR vann GULDKNAPPEN 2011!!!

...vi har Rodebjer och DAGMAR på dam...åhh DAGMAR tog hem Guldknappen i år! Så kul..det förtjäner de verkligen!

På väg in - Uniforms for the dedicated!

...helt underbar kollektion som kommer in ifrån dem... denna och nästa vecka skall det komma...såå vi väntar med spänning! Ha en fin dag nu!

På väg in - RODEBJER!

...denna fantastiska tröja kommer snart snart in i vitt och rött! Helt underbar.. och de fina byxorna i vinrött...såå fina! Och det har redan trillat in lite nyheter...såå välkomna in kära ni!

Inspiration!

...förlåt att jag inte bloggat på några dagar...det händer såå mycket spännande. Nyheter trillar in...massor med inköp görs... Men nu såå skall det bloggas! Ha en fin dag <3

MINI RODINI anländer snart!

...snart snart anländer MINI RODINIS AW11 till oss. Totalt 505 stycken plagg...den ni! Älskar vi Mini Rodini YES!!!

Rich Yellow No. 3

...måste ju bara ha med dessa ringar ifrån Lite Kalabalik med på min topplista! Så fina, från 320 kr!

Rich Yellow No.2

..denna enkla fina klänning(1299 kr) ifrån Rodebjer och det super fina skärpet(595 kr) finns inne nu på Fru Modig Huset! Hjärtligt välkomna till oss <3

Rich Yellow No. 1

...denna fantastiskt coola kappa/väst ifrån Rodebjer har vi inne nu. Så härlig...en färg som även kommer att komma starkt nästa vår med... VÄLKOMNA!

RSS 2.0