Rodebjer!

...senaste numret av Elle - Kappa/väst ifrån Rodebjers AW-11 kollektion! Kommer snart in till Fru Modig <3

Lisa!

...Lisa Bengtssons fina tapet - FAMILJEN finns hemma på lager nu! För den som är som jag...dålig på att vänta:-)! Välkomna att inspireras hos oss på Fru Modig huset!

I LIKE IT BIG!

...dessa finfina ringar anländer till oss i morgon måndag! Så härligt med lite storlek på ringarna...pris från 320 kr till 360 kr! Välkomna in till oss på Fru Modig <3

Mustascher, Clintan å Tattoos!

...vi har fått in lite tjusiga prylar. Bland annat ett memorispel med mustascher, disktrasor med Clintan, Marilyn å Audrey.. å massa annat finfint som anlände idag! Välkomna att upptäcka <3

Fru Modig på FACEBOOK!

...såå att vi nu har införskaffat en riktigt fin FACEBOOK-sida bara för dig! Där du kan mingla runt bland våra saker eller kanske bara för att finna lite inspiration.. Precis det som Fru Modig är till för.. såå välkommen att GILLA oss på facebook - sök Fru Modig såå finner du oss! För då får du naturligt alla uppdateringar på alla nyheter som kommer in hos oss. Kram!

Maria Montazami bär...

Lite Kalabalik! De fin fina armbanden som kommit in hos oss på Fru Modig! Blir ditt för 400 kr <3 VÄLKOMNA! (bild ifrån:http://blogg.amelia.se/maria-m​ontazami/2011/07/12/hej-har-ar​-jag/)

LOVELY CHINOS!


FAVORITE!

...älskar denna kavaj ifrån RODEBJER..helt fantastiskt fin! Avslappnat cool...å färgen är alltid classic!

En god morgon...

...blir det med kaffet serverat i denna kopp.. Helt fantastiska tycker vi..

Psst...

....åhh...såå många fina, olika armband dyker upp i Fru Modig Huset på tisdag (är lovat iaf) i olika färger och med olika halvädelstenar... är så glad att få välkomna LITE KALABALIK till oss!

HARMONI!

...nyinkommet i Fru Modig Huset.. dessa fina händer att sätta på väggen ifrån NEW YORK baserade AREAWEAR... helt fantastiska. Blir som en liten installation hemma på en vit vägg. MARVLOUS!

INSPIRERAS...

...som ni vet, när man är i storstäderna kan man alltid få ta lite finfin gratis tidningar. Såå när jag var i Stockholm sist såå hittade jag detta magasin som jag bara älskar.. ger så mycket inspiration...tycker jag då! Och denna tidning ges bara ut i Stockholm.. men jag ville ju att vi i fina Ljungby skulle få den...sagt å gjort.. efter lite kämpande såå är den nu här! Så välkomna in för att få lite inspiration hos oss på Fru Modig Huset <3

Nytt i Fru Modig Huset!

..denna fina lykta! Blir din för 595 kr

SÖTT!

...hela settet finns inne nu. Så fina små shorts å tröja.. å jeansjacka är ju alltid lika gulligt på de små!

Manligt..

...ifrån Björg! Armband i silver/läder finns i Fru Modig Huset! Kram!

Industri feeling..

...älskar denna lampa med riktig industri design feeling. Super fin som kökslampa.. underbar!

RSS 2.0